تبلیغات
ارس دیاری - آموزش پخت ماهی

پخت ماهی شکم پر:

برای پخت ماهی شکم پر می توان از ماهی قزل آلا،سفید، کپوراستفاده کرد اگر امکان استفاده ازماهی دریا را داشته باشیم حتما از یک طعم بهتری لذت خواهیم برد.

موادلازم برای داخل شکم ماهی : پیازوسیر1عدد، 3عددگردوی خردشده، سبزی معطر(گشنیز،جعفری،شوید،) فلفل وزرد چوبه وزعفران، برای ترشی آن می توان از کمی رب نارنج یا آبلیمو یا رب انار استفاده کرد،روغن زیتون

طرزپخت: ماهی را شسته وشیار های کم عمق روی بدن ماهی ایجاد می کنیم وشکم ماهی را باز می کنیم وسطح داخلی شکم ماهی رابا روغن زیتون چرب می کنیم

ونمک می زنیم سپس یک عدد پیاز را خلال کرده با یک یا دو دانه سیر سرخ می کنیم تا طلایی شود بعد سبزی معطر راخرد کرده به آن اضافه می کنیم( در صورت نبودن سبزی تازه از سبزی خشک استفاده می کنیم

 

 

درصورت داشتن برگ تازه کرفس می توان از آن استفاده کرد)گردو خرد شده وادویه وزعفران آب کرده وترشی مورد نظر به آن را   اضافه کرده وبعد همه این مواد را روی سطح داخلی شکم ماهی می مالیم وبعد شکم ماهی را باخلال دندان می بندیم  وبه مدت 3تا4 ساعت در یخچال می گذاریم

سپس کف سینی را چرب می کنیم وماهی را داخل آن گذاشته وبه مدت یک ساعت با حرارت 160 درجه در فر می گذاریم وبعد شعله بالای فر را روشن کرده  واز بالا حرارت می دهیم تا سرخ شود لازم به ذکر است که سطح بیرونی ماهی را با روغن زیتون چرب می کنیم در صورت نبودن فر ماهی را می توان در ماهی تابه با حرارت کم سرخ کرد.

نکاتی درمورد پخت ماهی

ماهی را به شکلهای مختلف می توان پخت ماهی شکم پر، ماهی کبابی، ماهی سرخ کرده ، خوراک ماهی و....

برای پخت ماهی نیاز نیست که آن را در پیاز وآبلیمو خوابانده بلکه برای مزه دار کردن ماهی بهتر است که آن راقطعه قطعه کرده وروی آن کمی روغن زیتون ریخته وبعد از پودر تخم گشنیز که بسیار معطر(میزان پودر تخم گشنیز بیشت باشد) به همراه نمک وکمی فلفل استفاده می کنیم تخم گشنیز پودر شده ادویه بسیار مناسب برای مزه کردن انواع ماهی می باشد وبعد ماهی راترجیحا به صورت کبابی در فر یا روی زغال درست می کنیم ویا باروغن زیتون با حرارت ملایم آن را سرخ می کنیم . سپس با لیمو تازه یا آبلیمو نوش جان کنید .

دعای خیر شما جهت آمرزش اموات



برچسب ها: آموزش - ماهی -پخت - آشپزی - سدارس - خوشمزه - سرخ کردن،

تاریخ : یکشنبه 14 اردیبهشت 1393 | 10:52 ب.ظ | نویسنده : عبدالله فرج زاده | نظرات
.: Weblog Themes By VatanSkin :.